• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 886 444 765
    • СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА КОСА

     С МОНОЙ И КОКОСОВО МАСЛО SPF10

     L'erbolario
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     За косата, която винаги е много чувствителна към външни фактори, е нужна специална грижа, която да противодейства на изтощаващото и изсушаващо действие на слънцето, вятъра и морската сол. 

     -10%

     Най-новият и ефикасен щит срещу тях е това леко, ефирно и немазно слънцезащитно олио, чиято формула набляга на особено ефикасни съставки, които имат за задача да съхранят естествената красота на косата. Вредното въздействие на слънчевите лъчи е ограничено от маслото от Оризови трици, а Кокосовото масло, маслото от Бабасу и Моной предпазват структурата на косъма, като го покриват с незабележим филм. Тяхното действие гарантира на косата копринено гладък и блестящ вид. Маслиновият зехтин не позволява дехидратиране и оплитане на косата, но не я омазнява, нито натоварва, а й действа омекотяващо.

     Начин на употреба: Пръснете директно върху косата и после разнесете с четка, гребен или пръсти. Продуктът ще остави косата ви блестяща, без възли и заплитания.

     Характеризиращи активни съставки: Кокосово масло, Моной, масло от Бабасу, масло от Оризови трици, Витамин Е от Соево семе.

     Обем: 100 мл.

     Произход: Италиа

      Тестван за 7 метала

     Не е тестван върху животни

     Дерматологично тестван

     Хартиени опаковки FSC®сертификат

      

    • Подобни продукти
   • Newsletter